Visita de l’Escola Les Escomes de Sant Jaume de Llierca a l’exposició “Diversificació de Gènere”

Aquest divendres 3 de novembre, els alumnes de l’Escola Les Escomes de Sant Jaume de Llierca han tingut l’oportunitat d’explorar l’exposició “Diversificació de Gènere” organitzada a la Biblioteca El Fil.

Aquesta exposició ha permès als joves explorar i reflexionar sobre temes rellevants com la igualtat de gènere i la diversitat d’identitats de gènere. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l’espai El Fil i el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, que ha cedit temporalment una selecció de llibres per a aquesta exposició.

Lourdes Barris, regidora d’ensenyament, ha compartit les seves reflexions sobre la importància de la lectura i la temàtica de gènere en aquest context:

“És un plaer veure als nostres infants immersos en aquesta experiència d’aprenentatge única. La lectura és una eina poderosa per a la comprensió i la construcció d’una societat més igualitària. Aquesta exposició, i la col·laboració entre l’espai El Fil i el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, posa de manifest la importància de promoure la diversitat de gènere i la inclusió. És crucial que els nostres infants aprenguin sobre aquests temes des de joves i que les escoles juguin un paper fonamental en aquesta missió.”

Aquesta visita ha proporcionat als alumnes de l’Escola Les Escomes una oportunitat significativa per explorar i reflexionar sobre qüestions de gènere i igualtat mitjançant la lectura i l’educació. La col·laboració entre institucions educatives i culturals com aquesta reforça la importància de l’educació i la cultura en la construcció d’una societat més inclusiva i justa.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la visita de l’escola Les Escomes al bibliocarretó