Sant Jaume de Llierca honra la memòria dels difunts per Tots Sants

El primer dia de novembre, els habitants de Sant Jaume de Llierca es van reunir per celebrar Tots Sants en una jornada plena de significat i record. L’esdeveniment va començar amb una commovedora missa en honor dels difunts, seguida d’una visita al cementiri municipal, on l’ajuntament va oferir una corona de flors en record de tots els qui van formar part del nostre poble.

La missa celebrada a l’església local va ser un moment de recolliment i oració, on les famílies i amics van tenir l’oportunitat de recordar i honrar els seus éssers estimats que han partit d’aquest món.

Després de la missa, la celebració es va traslladar al cementiri municipal, on l’ajuntament va realitzar una ofrena de flors en memòria de tots els difunts de Sant Jaume de Llierca. Aquest gest va representar l’estimació i l’agraïment del poble envers tots aquells que van contribuir a la construcció de la història i l’esperit de la població. La regidora de Cultura, Lourdes Barris, va llegir un discurs profund i emotiu que va commoure els cors dels assistents. En el seu discurs, Lourdes va subratllar la importància de la memòria i com les històries dels difunts segueixen sent part viva del poble.

Barris, va fer les següents declaracions: “Tots Sants és una data especial on recordem i celebrem la vida i la memòria dels nostres éssers estimats que ja no estan amb nosaltres. El discurs d’avui ha estat una oportunitat per expressar l’amor i l’agraïment que sentim cap a tots els difunts. És important que continuem compartint les seves històries i que les seves memòries perdurin.”

La regidora de Participació, Clàudia Vilanova, va acompanyar la celebració amb la lectura d’un poema de Miquel Martí i Pol. “Aquesta data ens recorda la importància del nostre poble i la continuïtat de la vida a través de la memòria. El poema de Miquel Martí i Pol ens connecta amb aquest sentiment i la necessitat de valorar i estimar tots els moments que compartim amb els nostres éssers estimats.” va indicar Vilanova.

La celebració de Tots Sants a Sant Jaume de Llierca va ser un moment profund de connexió de poble i de record que va recordar a tots l’amor, estima i respecte que sent Sant Jaume de Llierca cap als seus difunts.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la celebració de Tots Sants