Taller de suc d’àloe vera i pintallavis natural a la Biblioteca-Espai El Fil

El dimecres 15 de maig, a la Biblioteca-Espai El Fil, es va dur a terme un taller pràctic sobre com elaborar suc d’àloe vera i un pintallavis natural. Aquest taller, que va comptar amb una bona assistència de públic, va ser dirigit per Gemma Carreras i s’emmarca dins del cicle d’activitats del Taller d’Escriptura, que es realitza cada dilluns a la mateixa biblioteca. El tema del curs d’enguany és “Plantes remeieres”, oferint una mirada profunda i pràctica sobre els usos tradicionals i contemporanis de les plantes medicinals.

La iniciativa va ser molt ben acollida pels participants, que van gaudir d’una experiència enriquidora i van aprendre tècniques útils per a la seva vida diària. Gemma Carreras, amb una demostració detallada i fàcil de seguir, va mostrar com preparar un suc d’àloe vera, destacant les seves propietats beneficioses per a la salut. També va ensenyar com fabricar un pintallavis natural, una alternativa ecològica i saludable als productes comercials.

Valoració Positiva per part de la Regidora de Participació

Clàudia Vilanova, regidora de participació, va fer una valoració molt positiva d’aquestes activitats. “Aquest taller no només promou el coneixement sobre les plantes remeieres i els seus beneficis, sinó que també fomenta la connexió amb la natura i la tradició. Activitats com aquestes són fonamentals per a enfortir el nostre municipi, oferint espais on les persones poden aprendre, compartir i aplicar coneixements que han estat transmesos de generació en generació”, va afirmar Vilanova.

La regidora també va destacar la importància de combinar activitats pràctiques amb els tallers d’escriptura, ja que aquest enfocament multidisciplinari enriqueix l’experiència dels participants i crea una sinergia única entre l’aprenentatge teòric i pràctic.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos del Taller d’Olis