44è Trofeu Primavera Júnior – Campionat de Catalunya de Ciclisme a Sant Jaume de Llierca

Aquest diumenge, Sant Jaume de Llierca ha estat l’escenari del prestigiós 44è Trofeu Primavera, que enguany també ha acollit el Campionat de Catalunya júnior. La prova ha comptat amb el mateix recorregut que l’any passat, un circuit exigent de 14 quilòmetres que ha passat per Montagut, Tortellà i Argelaguer. Els corredors han hagut de completar sis voltes per assolir els 87 quilòmetres totals.
Els millors corredors de la categoria han competit intensament per obtenir el mallot de campió de Catalunya, títol que l’any passat va guanyar Adrià Pericas en el marc de la Volta a Girona, concretament al Trofeu Agullana.

En aquesta edició del Trofeu Primavera, Roger Sala ha estat el guanyador amb un temps de 2h 12’16”. En la categoria femenina, Julia Passarrius s’ha imposat amb una actuació destacada.

Valoracions de l’Alcalde
Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca, ha fet una valoració molt positiva d’aquest esdeveniment. “El Trofeu Primavera és una cita esportiva de gran rellevància per al nostre municipi. No només atrau els millors ciclistes de la categoria júnior, sinó que també posa en valor el nostre entorn natural i fomenta el turisme esportiu”, ha declarat l’alcalde.


“Esdeveniments com aquest són una clara aposta pel turisme esportiu, especialment en el món del ciclisme. Ens permeten mostrar la bellesa dels nostres paisatges i la hospitalitat de la nostra gent. A més, tenen un impacte molt positiu en l’economia local, ja que atrauen visitants i esportistes d’arreu del país”, ha afegit Cargol.

La celebració del Trofeu Primavera a Sant Jaume de Llierca reafirma el compromís del municipi amb l’esport i el turisme, destacant la seva capacitat per organitzar competicions d’alt nivell i contribuir a la promoció de l’activitat física i el benestar entre els joves.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos i vídeos del 44è Trofeu Primavera Júnior