Emotiu Homenatge a la Vellesa a Sant Jaume de Llierca

Aquest diumenge 19 de maig, Sant Jaume de Llierca va viure una jornada plena d’emocions amb l’Homenatge a la Vellesa, un esdeveniment que va reunir 104 persones per celebrar la vida i la saviesa dels nostres majors. Aquest acte no hauria estat possible sense la dedicació i l’entusiasme dels 23 voluntaris que, amb la seva col·laboració, van assegurar l’èxit de la jornada.

El dia va començar amb la tradicional foto de grup a les escales del Centre Cívic, immortalitzant el moment en què tots els assistents es van reunir per iniciar la celebració. A continuació, es va dur a terme la tradicional missa, un moment de recolliment i agraïment.

El punt culminant de la jornada va ser el dinar de germanor, també al Centre Cívic, on es va proclamar Maria Esquena i Jaume Compte com la Pubilla i l’Hereu 2024 de l’Homenatge a la Gent Gran. Aquest títol simbolitza l’honor i el respecte que el poble de Sant Jaume de Llierca sent cap a les seves persones grans.

Clara Bonfill i Maurici Campos va amenitzar el dinar amb una tarda de boleros i cançons de sempre, creant una atmosfera càlida i entranyable que va fer gaudir a tots els presents. La jornada va culminar amb la festa de ball a càrrec del grup Dolce Vita, que va posar el toc final a un dia inoblidable.

Jordi Cargol, alcalde del municipi, va fer unes declaracions sobre la importància d’aquest acte: “Aquest Homenatge a la Vellesa és un recordatori de la nostra gratitud i respecte cap a les persones grans del nostre poble. Ells i elles són la saviesa i l’experiència davant la vida, exemple i guia per als joves i infants. A Sant Jaume de Llierca sempre cuidem la nostra gent gran, reconeixent el seu valor incalculable pel nostre poble.”

Aquest homenatge anual és una mostra de la cohesió i l’esperit solidari de Sant Jaume de Llierca, un poble que sap valorar i honrar el llegat dels seus majors. La jornada no només va ser una festa, sinó també un acte de reconeixement i amor cap a aquells que han dedicat la seva vida a construir el nostre present i futur.

Sant Jaume de Llierca continuarà celebrant i honrant la seva gent gran, amb la certesa que el respecte i la gratitud són la base d’una societat justa i solidària.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de l’Homenatge a la Vellesa 2024