Éxit de por i diversió a la festa de Halloween de Sant Jaume de Llierca

La nit del 31 d’octubre va portar una dosi de diversió terrorífica a Sant Jaume de Llierca, ja que el poble va celebrar una festa de Halloween espectacular i inoblidable.

L’activitat va tenir lloc a la Plaça Major i va oferir un conjunt d’activitats gratuïtes que van divertir i fer uns quants salts al cor dels qui hi van assistir.

Amb la temàtica de Halloween ben present, l’esdeveniment va comptar amb un Passatge del Terror que va fer tremolar els ànims dels assistents. Els valents que es van atrevir a recórrer-lo van experimentar emocions intenses i uns quants crits d’angoixa.

La música va ser una part fonamental de la nit, ja que va acompanyar els participants durant les seves aventures terrorífiques. La nit de Halloween va estar amenitzada amb una selecció musical oferta per un DJ que va fer ballar i gaudir a tots els assistents.

Els amants dels dolços i els valents que van decidir provar la generositat dels veïns amb l’entremaliadura o llaminadura. Per als paladars més exigents, la Plaça Major va acollir una varietat de foodtrucks que van oferir opcions delicioses i una gran varietat de menjars i begudes.

La regidora de Joventut, Clàudia Vilanova, va fer les següents declaracions: “Vull donar les més sinceres gràcies a tots els qui han fet possible aquesta festa de Halloween a Sant Jaume de Llierca. L’organització ha treballat incansablement per oferir una experiència increïble al nostre poble, i els participants han fet que aquesta sigui una nit inoblidable. Aquest èxit no hauria estat possible sense la col·laboració de tots vosaltres.”

La festa de Halloween va ser un èxit, i es va destacar per ser totalment gratuïta, fent accessible a tothom la possibilitat de passar una nit inoblidable plena de sorpreses i entreteniment.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la festa de Halloween a Sant Jaume de Llierca