Sant Jaume de Llierca celebra amb il·lusió l’arribada del Carter Reial i el seu seguici de patges i princeses reials

Ahir a la tarda, Sant Jaume de Llierca va ser escenari d’un esdeveniment màgic amb l’arribada del Carter Reial, acompanyat d’un seguici extraordinari de patges i princeses reials. Aquesta tradicional visita ha omplert de somriures i expectació la plaça de l’ésglésia del poble mentre els infants han tingut l’oportunitat de lliurar les seves cartes amb els seus desitjos per al proper any al Carter Reial.

La plaça de l’església del poble s’ha convertit en el punt de trobada per a tots aquells que volien participar d’aquest moment especial. El Carter Reial, elegant i amb una gran simpatia, ha estat l’encarregat de recollir les cartes dels nens i nenes, escoltant amb atenció els seus somnis i il·lusions.

Acompanyant al Carter Reial, un seguici de patges i princeses reials, tots ells amb les seves indumentàries característiques, han animat l’esdeveniment amb la seva alegria i vitalitat. Han repartit somriures i xocolata, creant una atmosfera festiva i plena de màgia.

Enguany cal destacar que el Carter Reial va poder rebre les cartes assentat al seu nou tron i les podia dipositar en una nova bústia reial estrenada per l’ocasió que assegurava l’arribada directe de les cartes als Reis Mags. 

La regidora del municipi, Lourdes Barris, ha expressat el seu agraïment als voluntaris que han contribuït a fer possible aquest esdeveniment únic. Barris ha destacat la importància de la col·laboració del poble per mantenir viva la tradició i portar la il·lusió als més petits. “És gràcies als esforços conjunts i la dedicació dels voluntaris que aquesta màgia continua arribant a cada racó de Sant Jaume de Llierca”, ha afirmat la regidora.

Amb l’arribada del Carter Reial i el seu seguici, Sant Jaume de Llierca s’ha impregnat d’una atmosfera festiva i càlida, recordant-nos la importància de mantenir viva la tradició i compartir moments d’alegria i màgia amb els infants. Agraïm a tots els que han contribuït a fer d’aquesta jornada un record inoblidable per als més petits del nostre poble.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de l’arribada del carter reial