La nit més màgica de Sant Jaume de Llierca

El passat dia 5 de gener, en una nit plena de misteri i emoció, els Reis d’Orient van fer la seva esperada entrada a Sant Jaume de Llierca, acompanyats d’un impressionant seguici de patges i princeses reials. Els carrers s’ompliren de llum, colors i alegria, creant un escenari perfecte per a aquesta màgica celebració.

El recorregut dels Reis pel Carrer Major va ser el punt d’inici d’una nit inoblidable. Un cop arribats a l’església parroquial, Melcior, Gaspar i Baltasar van escoltar atentament la les lectures per part d’infants del poble que ens recordaven la importància de les tradicions i els valors que ells representen.

Posteriorment, els Reis d’Orient van ser rebuts amb càlids aplaudiments dels més petits al Campament Reial situat a la Plaça Major. En un acte simbòlic, l’alcalde Jordi Cargol va lliurar les claus de Sant Jaume de Llierca als Reis d’Oriet, confiant-los la missió de portar la il·lusió i els desitjats regals a tots els llars del municipi.

En agraïment a l’esforç col·lectiu que fa possible aquesta celebració, Cargol va expressar el seu reconeixement als voluntaris. “Sense la dedicació i l’amor dels nostres voluntaris i entitats, aquesta nit màgica no seria possible. A tots ells, el meu sincer agraïment per convertir aquest somni en realitat”, va dir l’alcalde.

El rei Melcior, amb la seva característica bondat, va dirigir un emotiu discurs als més petits, preguntant-los si s’havien portat bé i recordant-los la importància de la família. Va ressaltar que, en última instància, el millor regal que podem tenir és compartir moments especials amb els nostres ser estimats.

Després de les paraules sàvies del rei Melcior, tots els infants van tenir l’oportunitat de visitar personalment els Reis Mags, qui van rebre amb somriures i afecte cada desig i somni dels més petits. Per concloure la festivitat, totes les persones presents van rebre una dosi màgica de xocolata i melindros, fent que la nit acabés amb un toc dolç i festiu.

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca agraeix als Reis d’Orient i al seguici reial per aquesta inoblidable visita, que ha omplert de felicitat i somriures els nostres cors.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos i vídeos de la Cavalcada dels Reis d’Orient