Roses i dracs al Taller de Sant Jordi a la Biblioteca-Espai El Fil

El dimarts 23 d’abril, la Biblioteca-Espai El Fil va acollir amb gran entusiasme el Taller de Sant Jordi, una activitat adreçada a infants i famílies per celebrar la Diada de Sant Jordi d’una manera creativa i divertida. Sota la direcció de l’artista Mar Magenta, aquest esdeveniment va ser tot un èxit, amb la participació de 30 persones que van unir-se per deixar volar la seva imaginació i talent.

Durant el taller, els participants van tenir l’oportunitat d’explorar la llegenda de Sant Jordi mentre donaven vida als seus propis dracs, emprant una àmplia gamma de materials artístics. Cada obra va ser única i plena de color, reflectint la diversitat i la creativitat dels assistents.

La jornada va ser una ocasió perfecta per reunir infants i famílies al voltant de la cultura i la tradició, fomentant la interacció i la connexió entre diferents generacions. A més, va destacar la importància de la celebració de Sant Jordi com a festa de la literatura i la cultura catalana.

La Biblioteca-Espai El Fil vol expressar el seu agraïment a tots els participants per fer possible aquesta jornada especial, així com a Mar Magenta per la seva inspiradora direcció del taller. Així mateix, donem les gràcies a tots els assistents per compartir la seva creativitat i passió per les arts.

La Regidora de Participació, Clàudia Vilanova, ha compartit les seves impressions sobre l’exitosa jornada del Taller de Sant Jordi. Amb un enfocament en la importància de les activitats educatives, la Regidora Vilanova va destacar l’impacte positiu d’aquest esdeveniment a Sant Jaume de Llierca.

“El Taller de Sant Jordi a la Biblioteca-Espai El Fil ha estat una oportunitat fantàstica per a les famílies i els infants per connectar-se amb la tradició i la creativitat”, va afirmar la Regidora Vilanova. “Activitats com aquesta no només enforteixen els llaços entre les famílies, sinó que també fomenten el desenvolupament personal i artístic dels participants.”

La Regidora Vilanova va subratllar la importància de proporcionar espais i oportunitats per a la participació activa i l’expressió creativa dels veïns i veïnes del poble. “És fonamental que promovem activitats inclusives i enriquidores que estimulin la imaginació i la interacció entre les persones de totes les edats”, va afegir.

Finalment, la Regidora Vilanova va elogiar la tasca del personal de la Biblioteca-Espai El Fil i de l’artista Mar Magenta en la planificació i l’execució del taller. “Vull expressar el meu sincer agraïment a tots els organitzadors i col·laboradors per oferir a la nostra comunitat una experiència tan memorable i enriquidora”, va concloure.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos del Taller de Sant Jordi