Entrega dels Premis Literaris Infantil i Juvenil CLER 2024 a la Biblioteca-Espai El Fil

El dimecres 23 d’abril, diada de Sant Jordi, la Biblioteca-Espai El Fil va anunciar els guanyadors dels Premis Literaris Infantil i Juvenil CLER 2024, en una cerimònia plena d’emoció i talent literari. Aquest esdeveniment, organitzat amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, va destacar les excel·lents obres presentades pels joves autors de Sant Jaume de Llierca.

Els guanyadors dels primers premis en les diferents categories són els següents:

  • Categoria A: “El somni de la Carla” de Núria Bogliani Vila
  • Categoria B: “La Família molt neta va salvar el planeta” de Deva Casas Sánchez
  • Categoria C: “Mon secret” de Júlia Puig Casals

Aquestes fascinants narracions van captivar els lectors i els membres del jurat per la seva originalitat i creativitat.

L’èxit d’aquest esdeveniment també ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Escola Les Escomes i les mestres de català de la Biblioteca-Espai El Fil, que han ajudat a fomentar i desenvolupar el talent literari dels joves participants.

La cerimònia de lliurament dels premis va ser presidida per la regidora de participació, Clàudia Vilanova, i la Coordinadora de la Biblioteca-Espai Sociocultural El Fil. En aquest sentit, la regidora Vilanova va destacar la importància de potenciar la imaginació i la creativitat dels més joves a través de l’escriptura, subratllant la seva capacitat per expressar-se i explorar nous mons.

“És essencial donar suport i incentivar la imaginació i la creativitat dels nostres joves, ja que a través de l’escriptura poden descobrir el seu propi univers i expressar les seves emocions i idees”, va assenyalar la regidora Vilanova. “Felicitem a tots els participants i guanyadors per la seva dedicació i talent, i esperem veure més iniciatives com aquesta que promoguin la cultura i la creativitat entre els nostres joves”.

Finalment, tots els participants tenen l’oportunitat de recollir el seu diploma i obsequi per la seva participació al concurs a la Biblioteca-Espai El Fil.

Clica aquí per veure les fotografies de l’entrega de premis CLER i els relats