Participació destacada de l’Espai “El Fil” a la Festa de Santa Llúcia a Sant Jaume de Llierca

La Festa de Santa Llúcia, celebrada el 17 de desembre al Centre Cívic de Sant Jaume de Llierca, ha destacat pel seu esperit festiu i participatiu, amb una contribució notable de l’Espai “El Fil”. En aquesta ocasió, els usuaris i usuàries de l’Espai “El Fil” van jugar un paper crucial, enriquint la celebració amb obsequis especials i fets a mà.

El reconegut sastre local, Francesc Mir, va lliurar amb afecte davantals meticulosament confeccionats als voluntaris, que amb el seu esforç fan possible aquesta festivitat anual tan estimada pel poble. Aquest gest de reconeixement destaca la importància del treball col·laboratiu i la dedicació dels voluntaris en la preservació de les tradicions locals.

A més dels voluntaris, cada assistent a la festa va ser agraït amb un detall únic: una postal de Nadal amb un arbre nadalenc feta a mà. Aquestes manualitats, elaborades amb destresa i amor, van ser el resultat de la creativitat dels usuaris i usuàries de la Sala Mateu de la Biblioteca Espai “El Fil”.

Aquesta iniciativa especial, realitzada a la Biblioteca Espai “El Fil”, destaca la importància de valorar la participació en actes socials del poble i fomenta la creació d’obsequis que transmeten una autenticitat única i un esperit de poble.

L’alcalde de Sant Jaume de Llierca, Jordi Cargol, ha elogiat aquesta iniciativa amb paraules d’aprovació. En les seves declaracions, l’alcalde va subratllar el valor del treball dels voluntaris i l’impacte positiu que tenen les manualitats a Sant Jaume de Llierca: “És un plaer veure com l’Espai “El Fil” no només celebra les nostres tradicions, sinó que també fomenta la participació activa en esdeveniments socials. Les manualitats, com les postals de Nadal o els davantals destaquen el talent i la dedicació dels usuaris i usuàries, i és una mostra de la riquesa creativa del nostre poble.”

L’Espai “El Fil” continua sent un punt de referència per a la creativitat i la participació de poble, amb aquesta destacada contribució a la Festa de Santa Llúcia. Aquest esdeveniment no només ha enfortit els llaços entre veïns i veïnes, sinó que també ha ressaltat la importància de reconèixer i valorar les aportacions individuals a les festivitats locals.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la participació de l’espai El Fil a la Festa de Santa Llúcia