Èxit de les activitats solidàries a Sant Jaume de Llierca en suport a la Marató de TV3

Aquest cap de setmana, Sant Jaume de Llierca es va vestir de solidaritat amb diverses activitats organitzades per recaptar fons destinats a la Marató de TV3. La Delegació d’Oncolliga Girona i l’Ajuntament van ser els encarregats d’organitzar dues iniciatives que van aconseguir recollir un total de 742.90 €.

La jornada va iniciar-se amb el Dinar Popular de Santa Llúcia, que va aconseguir congregar prop de 150 persones. Els assistents van rebre un detall especial, una manualitat realitzada pels usuaris de la Sala Mateu de l’espai el Fil. Durant el dinar es van fer entrega de davantals a persones grans que han col·laborat en el dia a dia del poble. La jornada va culminar amb un animat ball amenitzat pel grup Andreu’s.  

A continuació, la Delegació d’Oncolliga Girona a Sant Jaume de Llierca  va prendre el relleu amb l’exitosa Caminada Popular, que va transcórrer pels voltants de Sant Jaume de Llierca. Els participants van gaudir d’una jornada assolellada i van ser agraïts amb fantàstics avituallaments al llarg del recorregut. La recaptació íntegra d’aquesta activitat es destinarà a la Marató de TV3 enguany destinada a la salut sexual i reproductiva.

Conrad Vila, membre de la Delegació d’Oncolliga, va destacar la importància de la participació en aquesta caminada anual. “La solidaritat demostrada avui ens recorda la força de Sant Jaume de Llierca i la importància de treballar junts per a causes nobles com la Marató de TV3. Cada pas donat avui és un pas cap a la millora de la salut sexual i reproductiva i el benestar de moltes persones”, va comentar Vila.

Lourdes Barris, regidora de cultura, va voler expressar el seu agraïment a totes les persones que van col·laborar en el tradicional dinar de Santa Llúcia i la Caminada. “La generositat i la col·laboració dels voluntaris són fonamentals perquè aquestes iniciatives siguin un èxit. Agraïm a tots els qui han contribuït de manera desinteressada”, va dir la regidora.

Per la seva banda, Jordi Cargol, alcalde de l’ajuntament, va fer valoracions positives sobre les activitats realitzades aquest dissabte. “Hem presenciat una resposta extraordinària del poble, amb una participació massiva i una gran generositat. És un exemple del poder transformador que es pot aconseguir quan ens unim per una causa comuna. Estem orgullosos de formar part d’aquest Sant Jaume de Llierca compromès”, va afirmar l’alcalde.

Les activitats solidàries a Sant Jaume de Llierca han demostrat una vegada més la solidaritat i la unió del poble en moments importants com la Marató de TV3. Els fons recaptats contribuiran a impulsar la recerca i millorar la vida de persones afectades per problemes de salut sexual i reproductiva.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos del Dinar de Nadal i la Caminada per la Marató