L’hora del conte per a joves a l’espai El Fil: una experiència encisadora en les Jornades Liles

El passat divendres, 24 de novembre, la Biblioteca espai El Fil es va convertir en un escenari de màgia i aprenentatge amb l’Hora del Conte per a Joves, presentat per Mª Rosa Farrés. Amb la narració del captivador conte “La Caputxeta Vermella” de Roberto Innocenti, els joves espectadors van viure una experiència única dins del món de la literatura infantil.

Aquesta iniciativa va ser possible gràcies al Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, que col·labora activament per proporcionar activitats culturals i educatives del municipi. L’esdeveniment va ser una peça clau de les Jornades Liles de l’Espai “El Fil”, que posen de relleu la importància de promoure una societat sense violències.

La regidora de Participació, Clàudia Vilanova, va compartir les següents declaracions sobre la significativa contribució de les sessions d’Hora del Conte per als joves:

“Les històries tenen el poder d’obrir les mentides dels més joves al món de la imaginació, alhora que els ensenyen valors importants. A través de l’Hora del Conte, els joves  poden explorar temes delicats com la violència de gènere d’una manera sensible i comprensiva. És una eina essencial per fomentar la consciència i el diàleg a una edat primerenca.”

La regidora de Cultura, Lourdes Barris, va expressar el seu agraïment a Mª Rosa Farrés, destacant la importància de parlar de temes rellevants com la violència de gènere mitjançant la narració de contes:

“Volem agrair a Mª Rosa Farrés per la seva col·laboració en aquesta iniciativa tant especial. La seva capacitat per explicar històries ha creat una connexió significativa amb els joves de Sant Jaume de Llierca. En aquesta ocasió, la narració de contes ha estat una eina poderosa per abordar temes importants com la violència de gènere i promoure la consciència entre els més petits.”

L’ajuntament de Sant Jaume de Llierca celebra aquesta col·laboració d’èxit que fomenta l’educació, la cultura i la reflexió en els joves del municipi.

Clica aquí per veure l’àlbun de fotos de l’Hora del conte per a joves