“Comprar a Sant Jaume té premi”: Els Comerciants impulsen el comerç local amb una experiència única a Andorra

Els comerciants de Sant Jaume de Llierca estan emocionats d’anunciar la seva nova campanya, “Comprar a Sant Jaume té premi”, que s’estendrà des del 1 de desembre fins al 6 de gener. Aquesta iniciativa incentiva als clients a realitzar les seves compres als establiments locals i participar en un sorteig exclusiu per guanyar un CAP DE SETMANA DE SOMNI a Andorra.

Els clients que gastin més de 10 euros en un establiment de Sant Jaume de Llierca adherit a l’Associació de Comerciants del poble se’ls farà entrega d’una butlleta per participar en el sorteig.

  • Detalls de la Campanya:
    Quan: Del 1 de desembre al 6 de gener
  • Premi: Estada de 2 nits a l’Hotel Panorama 4* en pensió complerta, amb entrada general de 3 hores a Caldea per a 2 persones.
  • Dates del premi: Del 9 a l’11 de febrer de 2024
  • Valor del Premi: 600 €

Els participants tindran l’oportunitat de gaudir d’una escapada exclusiva a Andorra, amb tot inclòs per a dos afortunats guanyadors.

El sorteig del premi es durà a terme el dia del nen, afegint un toc especial a la campanya i creant una experiència memorable per als guanyadors.

Carles Farrás, regidor de promoció econòmica, ha mostrat el seu suport a aquesta iniciativa. “Estic encantat de veure els nostres comerciants compromesos amb el foment del comerç local i d’oferir als nostres veïns i veïnes la possibilitat d’una experiència única. Aquesta campanya no només beneficia els nostres clients, sinó que també fortaleix la vitalitat del nostre teixit comercial.”