Les dones de l’Espai “El Fil” compromeses amb les Jornades Liles

Les dones de l’Espai “El Fil” han abraçat l’esperit de solidaritat i participació actiu, contribuint a les Jornades Liles – Jornades 25N Lliures de Violència. A través de la seva dedicació i habilitats, han creat llaços que simbolitzen la seva resistència i suport a les víctimes de violència de gènere.

L’Espai – Sala Mateu s’ha convertit en un punt de trobada vital per a les dones de “El Fil”, que s’han reunit per teixir aquests llaços amb l’objectiu de conscienciar sobre la necessitat d’eradicar la violència de gènere. Aquesta iniciativa destaca la importància de Sant Jaume de Llierca en la lluita contra aquesta problemàtica social i la necessitat de crear espais segurs per a les dones.

La regidora de participació, Clàudia Vilanova, ha expressat el seu suport entusiasta a aquesta iniciativa i ha fet les següents declaracions: “És inspirador veure com les dones de l’Espai “El Fil” es reuneixen i col·laboren per aquesta causa tan important. La seva dedicació i implicació destaquen la força de la solidaritat del poble. Com a regidora de participació, celebro aquest exemple de col·laboració i compromís que inspira canvis positius en la nostra societat”.

Les Jornades Liles, que duren tots el mes de novembre i tenen l’acte central amb el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones el 25 de novembre, serveixen com a recordatori urgent de la necessitat de treballar junts per crear un món lliure de violència de gènere.