L’aroma de castanyes omple Sant Jaume de Llierca

La tradicional celebració de la Castanyada a Sant Jaume de Llierca va tenir lloc amb gran èxit el passat dissabte 4 de novembre, aplegant una notable participació de veïns i veïnes del poble.

L’esdeveniment va ser amenitzat per la visita especial de la castanyera del CIT d’Olot, que va fer ballar i somriure a tothom, així com per l’aroma de les castanyes torrades que van ser compartides amb tots els assistents.

L’esdeveniment va incloure una sessió de lectures de poemes d’inspiració tardorenca i cançons, a càrrec de les estimades iaies del poble, que van omplir l’aire d’una atmosfera festiva i acollidora. Les generacions més grans del poble van compartir la seva saviesa i amor per les tradicions amb els més joves, creant un vincle intergeneracional especial.

L’alcalde de Sant Jaume de Llierca, Jordi Cargol, va expressar la seva satisfacció davant el desenvolupament de l’acte i va fer èmfasi en la importància de la implicació de les iaies del poble: “La castanyada és una celebració estimada i arrelada a la nostra cultura, i estic encantat de veure tanta gent reunida per gaudir d’aquesta tradició. Vull destacar especialment l’aportació inestimable de les nostres iaies, que han sigut el cor i ànima de l’esdeveniment. La seva saviesa i l’amor que tenen per les nostres arrels culturals són un tresor”.

Cargol va agrair a tots els assistents per la seva participació activa i va afegir: “La castanyada no només celebra la tardor i les seves delícies culinàries, sinó també la unió i la tradició. És un moment per connectar amb la nostra història i compartir moments especials amb el poble. És emocionant veure com aquest esdeveniment uneix generacions i reforça els llaços de Sant Jaume de Llierca.”

La Castanyada a Sant Jaume de Llierca es consolida com una celebració tradicional que celebra la riquesa cultural i la unió del poble. L’acte ha estat un èxit i ha destacat l’importància de les tradicions i la implicació de les iaies en la seva continuïtat.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la celebració de la castanyada