Mural participatiu i xocolatada popular: una celebració col·lectiva en honor al 25N

El passat divendres 17 de novembre, l’Espai El Fil va ser testimoni d’una jornada memorable amb la realització del “MURAL PARTICIPATIU” i la deliciosa “XOCOLATADA POPULAR.” Aquestes iniciatives van ser conduïdes pel col·lectiu artístic “La Noia del Monyo,” integrat per Maria Soler Vergés i Ingrid Riera Prunés, i les estimades “iaies” del poble.

El “MURAL PARTICIPATIU” va captar l’atenció de grans i petits, oferint un espai obert davant de l’Espai El Fil on la gent del poble va poder expressar les seves reflexions sobre les violències de gènere a través de frases i collages. Aquesta manifestació col·lectiva de solidaritat i consciència serà exposada a l’Ajuntament en commemoració del 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

El col·lectiu artístic “La Noia del Monyo” va liderar aquesta iniciativa amb creativitat i passió, involucrant als veïns i veïnes de Sant Jaume de Llierca en la creació d’un testimoni visual poderós contra les violències de gènere. Maria Soler Vergés i Ingrid Riera Prunés han demostrat que l’art pot ser una eina eficaç per fomentar la consciència, unitat i igualtat de gènere.

Simultàniament, les “Iaies” del poble van endolcir l’ambient amb una “XOCOLATADA POPULAR” que va reunir persones de diferents generacions per compartir moments de dolça convivència. Aquesta trobada intergeneracional va servir com a recordatori de la importància de l’unió i el suport mutu en la lluita contra les violències de gènere.

Claudia Vilanova, regidora de participació, ha emès declaracions en suport d’aquestes activitats intrageneracionals. “Aquests esdeveniments demostren que la força de les persones és la nostra millor eina per combatre les violències de gènere. Les activitats intrageneracionals com aquestes juguen un paper crucial en la promoció de la igualtat de gènere, connectant generacions i construint un futur més just per a tothom.”

L’èxit d’aquesta jornada reafirma el poder de la col·lectivitat i la importància de les activitats que promouen la consciència, la igualtat i el suport mutu.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos del Mural participatiu i xocolatada popular