L’arribada de la flama a Sant Jaume de Llierca: moment d’orgull i emoció per a tot el poble

L’arribada de la flama a Sant Jaume de Llierca el passat 23 de juny ha estat un moment d’emoció i orgull per a tot elpoble. L’alcaldia de Sant Jaume de Llierca, representada pel seu alcalde Jordi Cargol, vol expressar el seu més sincer agraïment als voluntaris i, en particular, a Els Estaiats per fer possible aquesta memorable celebració.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca, ha declarat: “L’arribada de la flama a Sant Jaume de Llierca ha estat un esdeveniment de gran significat per al nostre poble. Volem donar les gràcies de tot cor als voluntaris, a Els Estaiats i a tots els col·laboradors per la seva dedicació i esforç per fer arribar la flama al nostre poble.”

 El recorregut de la flama, des de la seva arribada a les vores del nostre municipi fins a l’encès del calderó emblemàtic, va ser possible gràcies al treball incansable dels voluntaris, que van assegurar que la flama romangués encesa durant tot el trajecte.

Els Estaiats, en particular, van jugar un paper fonamental en aquesta tasca, mostrant una dedicació excepcional i una passió exemplar.

“Vull destacar especialment l’esforç i el compromís de Els Estaiats, que van garantir que la flama arribés a Sant Jaume de Llierca amb tota la seva intensitat simbòlica. La seva col·laboració i entrega han estat inestimables per a aquest esdeveniment tan especial per al nostre poble”, va afegir l’alcalde.

L’arribada de la flama a Sant Jaume de Llierca va reunir a grans i petits en un acte de cohesió i enaltiment de les nostres tradicions. Va ser un moment de celebració i reflexió, en el qual es va recordar la importància de les arrels i dels valors que ens uneixen com a poble.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de l’arribada de la Flama a Sant Jaume de Llierca