Èxit rotund a l’Espardenyada de Sant Jaume de Llierca: Rècord d’inscrits amb 350 participants

L’organització de l’Espardenyada de Sant Jaume de Llierca està de celebració aquest any, ja que ha batut tots els rècords d’assistència amb un total de 350 persones inscrites. Aquest esdeveniment, que combina una caminada per la natura amb la tradicional butifarrada, s’ha convertit en un referent i una fita destacada en el calendari d’activitats del municipi.

Els organitzadors de l’Espardenyada de Sant Jaume de Llierca són conscients de l’èxit i l’entusiasme que aquesta edició ha generat. En declaracions conjuntes, l’alcalde i regidor en funcions Jordi Cargol i Marc Mínguez, han expressat la seva satisfacció pel rècord de participants i han destacat la importància d’aquesta activitat per a la promoció del turisme i el foment de l’esport a Sant Jaume de Llierca.

L’alcalde Jordi Cargol ha afirmat: “Estem encantats de veure la resposta tan positiva de la gent envers l’Espardenyada. Aquest rècord d’inscrits és un testimoni del fort vincle que tenim amb la natura i de la passió que tenim per compartir experiències amb altres amants de l’aire lliure. Estem orgullosos dels Espaiats i de l’èxit de l’Espardenyada, que no només atreu visitants de la comarca, sinó també de tot Catalunya i més enllà”.

Per la seva part, Marc Mínguez ha afegit: “L’Espardenyada és una oportunitat única per conèixer la bellesa del nostre entorn natura. Aquest rècord d’inscrits ens demostra que Sant Jaume de Llierca és un destí turístic atractiu per als amants de la natura. Estem compromesos a continuar promocionant aquesta activitat per tal d’atraure més persones i donar a conèixer la nostra riquesa paisatgística”.

 L’Espardenyada de Sant Jaume de Llierca és una jornada festiva en la qual els participants realitzen una caminada pels paratges naturals del municipi.

Aquest esdeveniment ofereix una combinació perfecta d’activitat física i contacte amb la natura, tot envoltat d’un ambient festiu i acollidor.

Amb el rècord d’inscrits d’aquest any, l’Espardenyada de Sant Jaume de Llierca reafirma la seva posició com una activitat destacada del calendari local i com una proposta atractiva per a tots aquells que busquen una experiència única en plena natura.

Finalment Jordi Cargol, ha agraït la gran feina dels organitzadors. “Els Estaiats han demostrat una vegada més la seva passió pel nostre poble i el seu interès per promoure activitats que enriqueixen la vida dels nostres veïns i visitants. La seva participació imprescindible en l’organització de l’Espardenyada és un exemple admirable de com la unió de les forces locals pot crear esdeveniments memorables i fomentar el sentit d’orgull i pertinença a Sant Jaume de Llierca”.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de l’Espardenyada 2023