La benedicció de cotxes de Sant Jaume de Llierca atrau a més de 50 participants

Aquest diumenge passat, la tradicional benedicció de cotxes de va tenir lloc a Sant Jaume de Llierca. L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament la Parròquia de Sant Jaume  en col·laboració amb l’Ajuntament, va atraure a un impressionant nombre de participants, amb un total més de 50 cotxes que van prendre part en aquesta cerimònia especial.

La benedicció de cotxes de Sant Jaume és una celebració anual que té lloc al nostre poble, on els conductors tenen l’oportunitat de portar els seus vehicles per rebre una benedicció especial. Aquesta tradició remunta a temps enrere i es creu que brinda protecció divina als conductors i als seus vehicles durant els seus desplaçaments.

Enguany, l’església de Sant Jaume es va omplir d’entusiasme i emoció mentre els propietaris de cotxes s’apropaven al lloc per participar en la benedicció. El mossèn de la parròquia, va presidir la cerimònia, oferint pregàries i benediccions a cada cotxe individualment. Els conductors i els seus acompanyants van mostrar gratitud i respecte durant la cerimònia.

L’alcalde, Jordi Cargol, va expressar la seva satisfacció per la gran participació comunitària. Va destacar la importància de les tradicions locals i va agrair a tots els participants per haver fet d’aquesta benedicció de cotxes de Sant Jaume una tradició memorable.

La benedicció de cotxes de Sant Jaume no només és una ocasió per expressar la fe i la devoció, sinó que també serveix com a recordatori de la importància de conduir de manera segura i responsable. El mossèn va recordar als participants l’obligació de respectar les normes de trànsit i d’exercir precaució en tot moment.

Amb l’èxit d’aquesta benedicció de cotxes de Sant Jaume, el poble de Sant Jaume de Llierca ha demostrat una vegada més la seva profunda connexió amb les tradicions locals. L’Ajuntament i la Parròquia de Sant Jaume expressen el seu agraïment a tots els qui van participar en aquest esdeveniment especial i esperen amb il·lusió la benedicció de cotxes de Sant Jaume de l’any vinent.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la Benedicció de cotxes 2023