Més de 70 dromedaris al taller dels fanalets

El passat 3 de gener, el Centre Cívic de Sant Jaume de Llierca es va omplir d’alegria i creativitat amb l’exitós Taller de Fanalets. Més de 70 infants van participar amb entusiasme, creant fanalets espectaculars sota la guia de les artistes locals Clara i Rosó.

Aquestes dues talents van proposar als participants la creació d’un genial fanalet amb la figura d’un dromedari, que va captivar la imaginació dels petits artistes. La diversitat de colors i formes reflectia la destresa i la passió posades en cada obra.

La regidora de participació, Clàudia Vilanova, va expressar la seva satisfacció pel gran èxit de l’activitat. “Amb més de 70 infants participants, aquest taller ha ofert una tarda divertida i enriquidora. És un plaer veure diferents generacions juntes, fomentant les tradicions i la creativitat entre la mainada”, va declarar la regidora.

Aquesta tradicional manualitat no només va proporcionar als infants una oportunitat d’expressar la seva creativitat, sinó que també va crear un espai de convivència i diversió. Els fanalets resultants són testimonis vívids de l’entusiasme i la participació que caracteritzen Sant Jaume de Llierca.

Amb aquest èxit rotund, l’Ajuntament espera continuar oferint activitats enriquidores pels veïns i veïnes del poble, consolidant les tradicions i afavorint el benestar dels seus habitants.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos del taller de fanalets