Sant Jaume de Llierca viu la seva Festa Major

La Festa Major de Sant Jaume de Llierca ha conclòs amb gran èxit i participació, omplint de joia i animació els carrers del poble. L’ajuntament del municipi desitgen expressar el seu agraïment a tots aquells que han contribuït al desenvolupament i l’èxit d’aquesta celebració tan especial.

L’alcalde, Jordi Cargol, ha volgut destacar l’excepcional feina de la Comissió de Festes, el personal de l’Ajuntament i els voluntaris que han treballat incansablement per fer possible aquesta Festa Major. “Vull expressar la meva gratitud a tots els membres de la Comissió de Festes i als voluntaris que han dedicat el seu temps i esforços per organitzar aquest esdeveniment tan esperat per a tots els veïns i veïnes de Sant Jaume de Llierca. Sense la vostra dedicació i suport, aquesta celebració no seria possible”, ha afirmat l’alcalde.

La regidora de cultura, Lourdes Barris, també ha volgut agrair a tots els veïns i veïnes del poble i de la comarca que han participat activament en les diferents propostes de la Festa Major. “El nostre poble ha demostrat una vegada més la seva unitat i compromís amb la nostra festa. Vull agrair a tots els assistents, per la seva participació entusiasta en cadascuna de les activitats, contribuint a crear un ambient festiu i agradable per a tothom”, ha afirmat Barris.

Pel que fa a les activitats realitzades, cal destacar l’èxit de participació en les diferents propostes. El divendres 21 de juliol, a l’espai El Fil, els “Inflables Joves” van ser tot un èxit d’assistència. A la nit, a la plaça Major, la “Nit Jove i Versions” amb les actuacions de Núria López i Pol Ferrès, així com el duo Doble&Hugsound, van gaudir d’un gran seguiment, malgrat les inclemències del temps que van afectar la part final de l’actuació.

El dissabte 22 de juliol va destacar per un ambient excepcional. L’actuació d’Ambauka va captivar l’atenció del públic assistent. A la nit, a la plaça Major, la “Nit de Sant Jaume” va comptar amb la participació de Ginestà, La Nevera Rosa i Àngel i Dimoni, aconseguint mantenir l’esperit festiu fins a les hores més tardanes.

El diumenge 23 de juliol, les atraccions infantils gratuïtes van ser un èxit entre els més petits i les seves famílies, amb una valoració molt positiva. El ball a càrrec de Fussion Duet va proporcionar una tarda plena de ritme i diversió per a tothom.

El dilluns 24 de juliol, més de 50 participants van prendre part en el concurs de dibuix, mostrant el seu talent artístic. El Ball de la Faràndula al Centre Cívic va estar ple d’animació i alegria. A més, el Torneig de Futbol CF Sant Jaume contra UE Olot va ser emocionant, amb un resultat final de 3 a 7 en favor de l’UE Olot. L’ajuntament va lliurar un trofeu per a cada equip i medalla per a cada jugador, i la jornada es va tancar amb un berenar per a tots els assistents, mentre la música de Disco80 amenitzava la festa fins al final de la nit.

El dimarts 25 de juliol, la cercavila de la Faràndula pels carrers va comptar amb el temps afavoridor, acompanyant el tradicional vermut popular, que va ser tot un èxit amb una gran participació. La jornada va culminar amb les sardanes a càrrec de l’Orquestra Maravella i el concert, anunciant els nous hereus d’aquest any, Lluís Bosch i Ariadna Pujades.

Finalment, el dimecres 26 de juliol, la Tornaboda va ser un altre punt àlgid, amb una participació massiva, acompanyada d’un concert i ball a la tarda que van mantenir l’esperit festiu fins al darrer moment.

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca vol agrair a tots els ciutadans i visitants la seva participació i compromís amb la Festa Major, fent que aquesta edició hagi estat inoblidable i plena d’emocions. La implicació de tots ha permès gaudir de moments únics i especials que queden ara gravats en el record col·lectiu del poble.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la Festa Major 2023