Jordi Cargol recull la Senyera i l’Estelada del Consell Comarcal de la Garrotxa i Òmnium Garrotxa

El dilluns 4 de setembre, en una cerimònia carregada de simbolisme i emoció, el Consell Comarcal de la Garrotxa ha celebrat un acte previ a la Diada Nacional de Catalunya a la localitat d’Arguelaguer.

L’acte va ser presidit per Sant Reixach, president del Consell Comarcal, qui va entregar les dues banderes més representatives del nostre país: la Senyera i l’Estelada als alcaldes i alcaldesses de la Garrotxa.

La Senyera, símbol de la nostra història i identitat, va ser entregada a l’alcalde Jordi Cargol per part del Consell Comarcal de la Garrotxa en un acte ple de respecte i reconeixement a la seva tasca com a alcalde de Sant Jaume de Llierca.

L’Estelada, a càrrec d’Omnium Garrotxa, va ser lliurada amb la convicció que la defensa dels drets i l’autodeterminació de Catalunya segueix sent una prioritat compartida.

Aquestes banderes, ara en mans del municipi, honoraran a Sant Jaume de Llierca durant un any complet com a símbol de la unió i la determinació del poble català.

Jordi Cargol, alcalde del municipi, va fer unes valoracions en aquesta jornada. “Vull destacar la importància de celebrar la Diada Nacional de Catalunya com un recordatori dels valors de democràcia i llibertat que han de regir la vida del país”.

A més, l’alcalde va subratllar la importància de mantenir vius els símbols que ens uneixen com a societat i va reafirmar el seu compromís amb la defensa de les llibertats i drets fonamentals. “Avui recollim les nostres banderes amb orgull i compromís. Continuarem treballant per un futur més just i lliure per a Catalunya“, va afirmar Jordi Cargol.