Èxit rotund a la Sardinada Popular de Sant Jaume de Llierca: Un esdeveniment que va unir poble i cultura

El passat 25 d’agost, Sant Jaume de Llierca va acollir una Sardinada Popular que va deixar una empremta entranyable en la memòria de tots els assistents.

Amb una participació rècord de 150 persones, aquest esdeveniment va demostrar, un cop més, la força de la petita i acollidora localitat i la seva devoció per les tradicions i la cultura.

La nit va començar amb una deliciosa sardinada a la plaça del Centre Cívic, on famílies, amics i veïns es van reunir per gaudir d’un àpat ple de sabor amb les millors sardines a la brasa que es poden trobar a la regió. Els somriures i la bona conversa van inundar l’ambient mentre les sardines es cuinaven a la brasa, creant una atmosfera càlida i acollidora.

No obstant això, l’esdeveniment no va acabar aquí. Després del sopar, el públic va ser captivat pel magnífic concert d’havaneres a càrrec de Clara Bonfill. Amb una veu plena de calidesa i dolçor, Bonfill va transportar a tots els presents a les costes marineres i va fer que el públic caigués rendit als seus peus. Les ovacions i els aplaudiments no van parar fins que va interpretar l’última havanera.

La festa no podia estar completa sense el tradicional rom cremat, que va ser compartit per tothom com una simbòlica manera de celebrar i brindar pels bons moments viscuts junts.

Lourdes Barris, regidora de cultura de Sant Jaume de Llierca, va voler expressar la seva més sincera gratitud en nom de l’ajuntament del poble. Va destacar l’aportació fonamental dels voluntaris que van treballar incansablement per fer possible aquesta meravellosa nit, així com també va donar les gràcies a totes les persones que van participar en aquesta jornada, contribuint a crear un esdeveniment memorable que enforteix els llaços del poble i enriqueix la vida cultural del poble.

La Sardinada Popular de Sant Jaume de Llierca es consolida com un esdeveniment anual imprescindible, i aquest any ha superat totes les expectatives. Sant Jaume de Llierca es reafirma en la seva determinació d’apreciar i preservar les seves arrels culturals mentre celebra junts moments inoblidables.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos i vídeos de la Sardinada popular i el Concert d’Havaneres