Inauguració de l’exposició de Carme León: Un festival artístic per a les Festes Nadalenques

Les galeries de l’Ajuntament es van transformar en un escenari de creativitat el passat divendres 1 de desembre amb la inauguració de l’exposició d’olis i aquarel·les de l’artista local Carme León. L’acte, que va comptar amb la presència de la regidora de cultura, Lourdes Barris, va marcar l’inici d’una sèrie d’activitats festives planejades per aquestes festes nadalenques a Sant Jaume de Llierca.

Carme León, amb la seva mirada visionària sobre l’oli i l’aquarel·la, va oferir als assistents una experiència visual única. L’artista va compartir el seu entusiasme i inspiració durant la inauguració:

“Estic profundament agraïda per aquesta oportunitat de compartir la meva obra amb tos els veïns i veïnes de Sant Jaume de Llierca. Aquesta exposició és un viatge personal a través de les emocions que la paleta de l’oli i l’aquarel·la m’han permès explorar. Espero que aquestes creacions portin tanta alegria als visitants com ho han fet per a mi durant el procés creatiu.”

Lourdes Barris, regidora de cultura, va subratllar la importància de potenciar la cultura i va celebrar la inauguració com un punt d’inici de les festivitats nadalenques a la ciutat:

” Aquesta exposició no només enriqueix la nostra experiència cultural, sinó que també destaca la vitalitat del talent de la Carme León. Les festes nadalenques són el moment perfecte per celebrar aquesta riquesa artística i compartir-la amb tothom.”

L’exposició de Carme León estarà oberta al públic fins el 8 de gener, amb horari de visita coincident amb el de l’Ajuntament. Es convida a tots els veïns i veïnes a participar en aquesta celebració artística i a gaudir d’una experiència única que captura l’ànima de les festes nadalenques a Sant Jaume de Llierca.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la inaguració de l’exposició d’oli i aquarel·la de la Carme León