Sant Jaume de Llierca presenta la programació de la Festa Major

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca, representat per l’alcalde Jordi Cargol i la regidora Lourdes Barris, ha presentat avui la programació de la Festa Major de Sant Jaume de Llierca 2023, que es durà a terme del 21 al 26 de juliol.

Aquest esdeveniment anual reuneix a tot el poble per celebrar i gaudir d’una gran varietat d’activitats tradicionals i modernes.

La Festa Major és un esdeveniment esperat per tots els veïns i veïnes del municipi, i enguany no serà una excepció. Amb una gran varietat d’activitats per a totes les edats, la programació promet ser una celebració plena d’emoció i diversió.

L’alcalde en funcions Jordi Cargol va començar la presentació expressant la seva gratitud a tots els ciutadans i ciutadanes que fan possible aquesta festa tan especial. Va destacar la importància de preservar les tradicions i valors culturals de Sant Jaume de Llierca, alhora que s’incorporen nous elements per mantenir la festa vibrant i atractiva per a tothom.

L’alcalde en funcions va destacar: “La Festa Major és una ocasió única per unir-nos com a poble, celebrar el nostre patrimoni i crear moments inoblidables. Estem emocionats de presentar una programació variada que satisferà els gustos de tothom”.

La regidora en funcions Lourdes Barris va afegir: “Hem treballat intensament per organitzar una Festa Major que ofereixi una experiència inoblidable per a totes les edats. Des dels inflables per als joves fins als concerts i balls per als adults, hi ha activitats per a tothom. També hem tingut cura de mantenir vives les tradicions, com la cercavila amb la Faràndula i l’ofici solemne a l’església Parroquial, que són part integral de la nostra identitat local”.

La programació de la Festa Major de Sant Jaume de Llierca 2023 inclou una gran varietat d’esdeveniments que segurament captivaran l’interès de tots els assistents. Des de l’espectacle infantil a càrrec d’Ambauka fins a les actuacions enèrgiques de Ginestà i Núria Lòper d’Eufòria, hi ha una oferta completa d’entreteniment per a tota la família. A més, hi ha activitats esportives com el partit de futbol infantil organitzat pel CF Sant Jaume i el concurs de dibuix al Centre Cívic.

La Festa Major culminarà amb una gran celebració el dimecres 26 de juliol, amb el Tornaboda, que inclourà un dinar tradicional d’arròs, botifarra i postres, seguit d’un concert i ball amb el grup Sona Bé. Aquesta serà una oportunitat perquè tothom balli i gaudi de l’alegria compartida.

Jordi Cargol va concloure la presentació amb un missatge d’unitat i esperança: “La Festa Major de Sant Jaume de Llierca ens recorda la importància del nostre poble i la capacitat de celebrar junts, superant els desafiaments que ens ha presentat el passat recent. Aquesta festa és una oportunitat per crear vincles més forts i construir un futur prometedor per a tothom. Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquesta celebració especial”.

La Festa Major de Sant Jaume de Llierca 2023 promet ser una experiència enriquidora i inoblidable per a tots els assistents. Amb una programació plena d’activitats diverses i emocionants, aquest esdeveniment anual segurament continuarà sent un dels moments més destacats de l’any per a la comunitat de Sant Jaume de Llierca.

Clica aquí per descarregar-te el programa de la Festa Major de Sant Jaume 2023