El dinar de socis CF Sant Jaume celebra la unitat i l’aposta pel Futbol Base

Aquest dissabte, 2 de setembre, el Club de Futbol Sant Jaume va reunir més de 250 socis i seguidors a la localitat de Sant Jaume de Llierca per celebrar un dinar de germanor que va demostrar l’entusiasme i la passió que envolta aquesta entitat esportiva.

L’acte va ser tot un èxit, i els socis i aficionats van gaudir d’una jornada plena de sorpreses i emoció. El dinar, celebrat al Centre Cívic, va ser l’oportunitat perfecta per a tots els assistents per connectar i compartir les seves experiències i amor pel futbol.

En aquesta ocasió especial, el Club de Futbol Sant Jaume vol expressar el seu sincer agraïment als voluntaris que van fer possible aquest esdeveniment i a totes les persones que van assistir i contribuir a la seva reeixida realització. “Sense la dedicació i el suport del nostre poble, esdeveniments com aquest no serien possibles” explica un dels directius del CF Sant Jaume.

Durant el dinar, es va realitzar una presentació especial per donar a conèixer tant l’equip sènior com els equips de les categories inferiors, coneguts com a “els petits”. Aquesta presentació va permetre als socis i aficionats conèixer més a fons als jugadors que defensaran els colors del CF Sant Jaume en la propera temporada.

Cal destacar que el Club de Futbol Sant Jaume manté una aposta ferma pel futbol base. Creiem que la formació de joves talents és fonamental per al futur de l’entitat i per al desenvolupament del futbol local. La nostra inversió en les categories inferiors és un testimoni del nostre compromís amb aquesta causa i la continuació de la nostra història exitosa.

Carles Farràs, regidor d’esports, va agrair una vegada més la participació de tots els socis i aficionats en aquest esdeveniment i espera amb il·lusió l’inici de la nova temporada futbolística. “Estem segurs que amb el suport del nostre poble, aconseguirem grans èxits i continuarem creixent com a club.”

Sobre el CF Sant Jaume

El Club de Futbol Sant Jaume és una entitat esportiva amb una rica història i tradició en el futbol de Sant Jaume de Llierca. Amb una sòlida estructura de categories inferiors i un compromís amb e poble, el CF Sant Jaume es consolida com una referència en el futbol de base i sènior de la comarca.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos i vídeos del dinar del CF Sant Jaume 2023