L’espai El Fil encén la imaginació amb “Allà on viuen els monstres”

El passat 23 d’octubre, la biblioteca espai El Fil va acollir una enriquidora sessió de l’Hora del Conte que va transportar a petits i grans a un món ple de fantasia i aprenentatge. L’activitat va anar a càrrec de Cacauet Teatre amb Marta Esmarats, qui va captivar l’audiència amb el conte “Allà On Viuen els Monstres”, de Maurice Sendak.

Amb un públic entregat, l’espai El Fil es va transformar en una illa on tot és possible, un lloc on la imaginació va prendre vol i la màgia dels contes va omplir l’ambient. El conte de Sendak va portar els assistents a un viatge inoblidable a través d’un món d’amistat, recordant a grans i petits que créixer és una aventura fascinant.

En total, 28 usuaris van tenir l’oportunitat d’endinsar-se en aquest món meravellós. L’audiència estava composta per 17 infants que van viure amb emoció cada gir de la història, acompanyats d’11 adults, que també van gaudir d’aquesta experiència única al costat dels seus infants.

La regidora de cultura, Lourdes Barris, va compartir algunes paraules sobre la importància de les sessions de l’Hora del Conte en la infància i com aquestes activitats enriqueixen la vida dels nens i nenes de la comunitat:

“Els contes tenen la capacitat d’encendre la imaginació, fomentar la creativitat i, alhora, transmetre valors importants als nostres infants. A través d’aquesta meravellosa activitat, la Biblioteca espai El Fil demostra una vegada més el seu compromís amb l’educació i el benestar dels més petits. “Allà on viuen els monstres”, hi habiten la màgia dels somnis i la curiositat, i aquesta experiència enriqueix la vida dels nostres nens, aportant-los eines per créixer com a individus.”

La Biblioteca espai El Fil continua oferint oportunitats per enriquir la vida cultural i educativa del poble, i activitats com aquesta Hora del Conte són un exemple de com la lectura i la narració de contes poden impactar positivament en el creixement i desenvolupament dels infants.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de l’hora del conte