Usuaris de la Sala Mateu gaudeixen de la Mostra de Pessebres d’Olot

El  dimecres 13 de desembre, els usuaris de la Sala Mateu de Sant Jaume de Llierca van viure una jornada excepcional amb la Sortida a l’Entorn: Mostra de Pessebres d’Olot. Organitzat amb entusiasme per la Biblioteca Espai “El Fil” – Sala Mateu, l’esdeveniment va oferir una experiència cultural enriquidora per als participants.

Els assistents van tenir l’oportunitat d’immersar-se en la rica tradició dels pessebres olotins, exhibint l’art i la destresa dels artistes locals. La Mostra va ser una oportunitat per apreciar la diversitat creativa i la dedicació posada en aquestes representacions de la Nativitat, que van des de les figures més tradicionals fins a les interpretacions més contemporànies.

La jornada va culminar amb un moment de convivència, on els participants van poder compartir impressions sobre la Mostra de Pessebres mentre gaudien d’una reconfortant xocolata calenta. Aquesta pausa va permetre als assistents establir connexions més fortes entre ells i contribuir a la creació d’un ambient càlid i acollidor.

La regidora de participació, Clàudia Vilanova, va expressar la seva satisfacció pel èxit de la sortida i va fer declaracions sobre la importància de realitzar activitats de proximitat amb els usuaris de la Sala Mateu. “És un plaer veure com els nostres veïns i veïnes gaudeix d’aquestes oportunitats de participació cultural. La Sala Mateu és un espai especial que permet connectar amb els interessos i les passions dels nostres ciutadans. Les sortides de proximitat reforcen els llaços entre els membres de Sant Jaume de Llierca i promouen una sensació de pertinença”, va afirmar la regidora Vilanova.

La Biblioteca Espai “El Fil” – Sala Mateu reafirma així el seu compromís amb la creació d’activitats inclusives i enriquidores pels veïns de Sant Jaume de Llierca. La positiva resposta dels usuaris ressalta la importància de continuar oferint experiències culturals que enforteixin els vincles comunitaris.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotso de la sortida a la Mostra de Pessebres d’Olot