Els més petitons són els protagonistes de la Benvinguda als Nadons

 Sant Jaume va vibrar amb alegria i expectació durant la celebració de la Festa de Benvinguda de Nadons nascuts el 2022 i 2023, un esdeveniment anual que va reunir a 8 famílies amb els seus petits membres, consolidant-los com a futur vital del poble.

L’Alcalde Jordi Cargol va inaugurar l’esdeveniment amb unes paraules plenes de reconeixement i gratitud, destacant la importància de cada nou membre del poble i donant a conèixer els diferents serveis del municipi.

Lourdes Barris, regidora d’educació, va llegir un emotiu poema dedicat als nadons, simbolitzant l’amor i la promesa que representen per al futur de Sant Jaume.

L’Ajuntament va fer un gest simbòlic i encantador fent entrega d’un sonall artesanal a cada infant present, simbolitzant l’inici d’una nova etapa de somnis i descobriments.

La música també va tenir el seu lloc destacat, amb el violinista Guillem creant una atmosfera encantadora que va omplir la Sala de Plens d’harmonia i alegria.

Vanessa Agustí, de Ca l’Agustí, va contribuir a la celebració fent entrega de paquets de bolquers i oferint descomptes als pares per gastar a l’establiment, mostrant així el suport continu del comerç local als nous membres de la societat.

La presència de Tati, Educadora de l’Escola Bressol El Petit Lledoner, va destacar la importància de l’educació inicial i va posar-se a disposició de les famílies per oferir el seu suport en aquesta etapa crucial.

L’acte, carregat d’emoció i significat, va subratllar la importància dels nadons com a futur vital de Sant Jaume. La Sala de Plens va ser testimoni d’un poble unit i esperançat, celebrant la continuïtat i el creixement que aquests petits representen per al futur del poble.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la Festa de Benvinguda als Nadons nascuts el 2022 i 2023