Solidaritat i generositat a la Donació de Sang a Sant Jaume de Llierca

El dimarts 23 de febrer, Sant Jaume de Llierca va viure una jornada excepcional de solidaritat i generositat amb la realització d’una donació de sang exemplar que va unir la comunitat en un acte de suport mutu. L’esdeveniment, que va tenir lloc al Centre Cívic, va comptar amb la participació de 33 donants compromesos, destacant la generositat de 6 persones que es van oferir voluntàriament per contribuir a aquesta noble causa.

Amb gran alegria, destaquem la presència de 2 donants que van realitzar la seva primera donació de sang, assenyalant un pas significatiu cap a la construcció d’un poble més solidari. A més, volem expressar el nostre agraïment especial a 2 donants de REDMO, que van brindar un suport crucial a aquesta iniciativa local.

L’Associació de Donants de Sang de Sant Jaume va ser un pilar fonamental d’aquest esdeveniment, i volem expressar el nostre profund agraïment per la seva contribució. Com a símbol de reconeixement, els donants van rebre un calendari imantat dissenyat especialment per a l’ocasió, que serveix com a recordatori constant del valor de la generositat i la solidaritat.

A més, volem destacar l’aportació de les empreses col·laboradores que van fer possible un molt bon berenar per als donants, subratllant així la importància del suport continu de la comunitat empresarial a aquestes nobles iniciatives.

Volem expressar la nostra gratitud als donants per la seva altruista contribució, al Banc de Sang per coordinar aquest esdeveniment fonamental, i a l’Associació de Donants de Sang de Girona i la Federació Catalana de Donants de Sang per la seva valuosa col·laboració. Agraïm també a l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca per la seva continuada implicació i als membres de l’Espai Sociocultural El Fil i als joves que van dedicar el seu temps i esforç per fer possible aquest acte solidari.

Finalment, volem expressar el nostre profund reconeixement a totes les persones que, amb la seva participació i suport constant, fan realitat el nostre lema: “Sant Jaume de Llierca, poble solidari en donacions de sang i plasma”. La comunitat continua demostrant la seva força i unió en moments crucials, deixant patent el compromís amb la salut i el benestar de tots els habitants de Sant Jaume de Llierca.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos i vídeos de la donació de sang