Els alumnes de l’Escola Les Escomes visiten l’exposició del Bibliocarretó sobre l’Emergència Climàtica

Al llarg del mes de setembre, els alumnes de l’Escola Les Escomes de Sant Jaume de Llierca van tenir l’oportunitat d’explorar l’exposició del Bibliocarretó que varem tenir a la Biblioteca fins final de mes de setembre.

Aquesta col·lecció de llibres facilitada pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona  va ser una oportunitat pels infants per comprendre millor les implicacions de l’emergència climàtica i la importància d’actuar de manera responsable per preservar el nostre planeta.

Els alumnes, dividits per cursos i acompanyats dels seus tutors i tutores, van ser rebuts a l’Espai el Fil per la tècnica de l’ajuntament, Carmina Hinojosa, encarregada de la coordinació de l’espai, els va donar la benvinguda i va oferir una introducció a l’exposició. A partir d’aquí, els nens i nenes van tenir l’oportunitat de llegir i fullejar els diferents lllibres de l’exposició, explorant els projectes artístics i informatius relacionats amb el canvi climàtic i les seves repercussions en la nostra societat i entorn natural.

L’exposició va proporcionar a la mainada una visió més completa i profunda de les qüestions ambientals que afecten el món actualment. Van aprendre sobre la importància de les energies renovables, la reducció de l’ús de plàstics i altres accions que poden ajudar a mitigar l’impacte negatiu sobre el medi ambient.

La regidora d’ensenyament, Lourdes Barris, va expressar el seu suport a aquesta visita educativa i va elogiar la relació fructífera entre l’Escola Les Escomes i la biblioteca del poble, que ha permès oferir a aquests joves una oportunitat única d’enriquir el seu aprenentatge. Barris va dir: “Estem molt contents de veure com aquests alumnes tenen l’oportunitat d’aprendre sobre una qüestió tan important com l’emergència climàtica. La relació entre l’escola i la biblioteca del poble és essencial per enfortir el vincle comunitari i oferir oportunitats d’aprenentatge significatives als nostres joves. Aquesta visita és un exemple de com podem treballar junts per educar i inspirar les futures generacions.”

La visita educativa dels alumnes de l’Escola Les Escomes Al Bibliocarretó de l’espai El Fil ha estat un èxit, demostrant la importància de l’educació ambiental i la col·laboració entre institucions locals per fomentar la consciència i l’acció envers el canvi climàtic.

Clica aquí per veur l’àlbum de fotos de les diferents visites de l’escola Les Escomes a l’exposició del Bibliocarretó “Emergència climàtica”