A Sant Jaume de Llierca, mengem saludable!

Divendres, 29 de setembre, el Centre Cívic de Sant Jaume de Llierca es va omplir d’entusiasme i ganes d’aprendre sobre una alimentació saludable. Amb l’assistència de 25 persones, el Taller d’Alimentació Saludable va ser tot un èxit que va comptar amb la col·laboració de diverses institucions.

El taller va ser organitzat conjuntament per la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) i la Delegació Oncolliga Sant Jaume, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca i Dipsalut. L’objectiu era promoure hàbits alimentaris més saludables i augmentar la consciència sobre com una dieta adequada pot contribuir a la prevenció de malalties.

Conrad Vila, membre destacat de la Delegació Oncolliga Sant Jaume, que va destacar la importància de l’alimentació com a factor clau en la lluita contra el càncer i altres malalties. Vila va dir: “És fonamental que tots nosaltres prenguem consciència de com els nostres hàbits alimentaris poden influir en la nostra salut. Aquest taller és un pas en la direcció correcta per educar i conscienciar al nostre poble”.

El taller va ser conduït per la reconeguda nutricionista, Cristina Mas, qui va captivar l’audiència amb la seva clara i entenedora presentació sobre l’alimentació saludable. Va proporcionar consells pràctics, exemples de menús i va abordar preguntes i dubtes de l’audiència, tot això amb l’objectiu de fer que la informació sigui accessible per a tothom.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos del Taller d’Alimentació Saludable