Davantals personalitzats per “cuinetes” de 60+ a Sant Jaume de Llierca

L’artesà local Francisco “El Sastre” s’ha llançat en una nova iniciativa per honrar i donar suport als “cuinetes” de 60+ de Sant Jaume de Llierca. Cal dir que “El Sastre” ja ve treballant per les persones del poble des de fa temps, cosint a màquina peces de roba a l’espai El Fil.

A través de la seva perícia en el disseny i en la confecció de vestuari, ha confeccionat davantals especialment dissenyats per a aquest grup de persones que dediquen el seu temps a cuinar i realitzar tasques de la llar.

Fins al moment, aquesta iniciativa ha aconseguit reunir una xifra de 9 homes de més de 60 anys, tots ells apassionats de la cuina i del servei del poble.

Francisco “El Sastre” ha abraçat aquesta oportunitat per demostrar el seu compromís amb els membres més antics i actius de Sant Jaume de Llierca.

Lluïsa Privat i Clàudia Vilanova, regidores de Benestar Social i Participació Ciutadana, han expressat la seva admiració per aquest projecte, impulsat per la Carmina i la Sílvia, tècniques de l’ajuntament  i  la importància que té per a la gent gran de Sant Jaume de Llierca. En les seves pròpies paraules: “Aquest taller de confecció de davantals per als nostres ‘cuinetes’ de 60+ és una mostra clara de com el nostre poble valora i respecta les persones majors que, amb la seva saviesa i experiència, segueixen sent una part fonamental de la nostra societat. Aquesta iniciativa no només els proporciona una eina pràctica per al seu treball a la cuina i les tasques domèstiques, sinó que també els recorda que són estimats i apreciats per Sant Jaume de Llierca.”

Tots aquells “cuinetes” residents a Sant Jaume de Llierca que tinguin 60 anys o més estan convidats a participar en aquest meravellós projecte. Les sessions de confecció dels davantals tenen lloc a l’Espai “El Fil” durant les tardes de 17 a 19:30 hores, i l’equip de Francisco “El Sastre” està disposat a personalitzar cada davantal segons les preferències individuals.

Aquesta iniciativa posa de manifest la importància de reconèixer i valorar la contribució continua de la gent gran a la nostra comunitat i subratlla la seva rellevància en la vida diària de Sant Jaume de Llierca.

Aquest fet és un testimoni del poder del poble i de com una persona amb un cor generós pot fer la diferència en la vida dels altres. Des de l’espai El Fil i en Francisco “El Sastre” us convidem a formar part d’aquest projecte i a demostrar que l’edat no és mai un impediment per continuar fent el que més t’apassiona.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de l’entrega dels davantals als “cuinetes” +60