A Sant Jaume tenim el carnestoltes més matiner de la Garrotxa!

El passat dissabte 3 de febrer, Sant Jaume de Llierca va viure un espectacle de colors, ritme i diversió amb la celebració del carnestoltes, una festa que va aconseguir una gran participació i entusiasme per part dels petits i grans del poble.

La jornada va començar amb una impressionant rua pels carrers del municipi, acompanyada del vibrant so dels timbalers, creant un ambient festiu i animat. Dins la programació, el grup infantil “Menuda Buena Onda” va oferir un espectacle ple de música i entreteniment, que va captivar als més petits i als adults per igual.

L’esdeveniment va continuar amb un deliciós berenar per a tothom, on es van oferir delicioses coques, xocolata i fruita, creant una atmosfera de convivència i festa.

Els infants van ser els grans protagonistes, gaudint al màxim de l’espectacle infantil. Van tenir l’oportunitat de ballar, cantar, jugar i compartir moments únics amb els seus amics i amigues i familiars.

La participació massiva i l’excel·lent organització de l’esdeveniment van ser possibles gràcies a l’esforç conjunt de dues entitats locals, l’AFA Les Escomes i la Comissió de Festa El Petit Lledoner, amb la col·laboració destacada de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca.

Lourdes Barris, regidora d’educació, va destacar l’èxit de la celebració, afirmant: “El carnestoltes de Sant Jaume de Llierca ha demostrat ser una activitat cultural i lúdica que fomenta la participació i la cohesió social entre els nostres veïns. És meravellós veure els nostres infants es reuneixen per celebrar aquesta festivitat tan especial.”

Anna Vila, representant de l’AFA Les Escomes, va expressar la seva satisfacció amb el resultat de l’esdeveniment: “Estem molt contents de veure la resposta tan positiva de les famílies. Hem treballat dur per oferir una celebració atractiva per a tothom, i el somriure de la mainada ens indica que ho hem aconseguit amb èxit.”

El carnestoltes de Sant Jaume de Llierca es consolida com el carnaval matiner de la Garrotxa amb una tradició esperada i estimada per tota la població, reafirmant el seu compromís amb la cultura, la diversió i la convivència.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos i vídeos del carnestoltes de Sant Jaume de Llierca