L’Hora del Conte encanta amb la història “Allà on viuen els monstres”

El dilluns 12 de febrer, la Biblioteca-Espai El Fil va acollir una extraordinària sessió de l’Hora del Conte, protagonitzada per l’obra “Allà on viuen els monstres” de la reconeguda companyia de teatre Cacauet Teatre. L’esdeveniment va captivar i emocionar a públics de totes les edats amb un muntatge teatral excepcional basat en llums i ombres.

La sala es va omplir d’una atmosfera màgica mentre els actors de Cacauet Teatre portaven a la vida el món fascinant de “Allà on viuen els monstres”. El teatre de llums i ombres va ser la clau per transportar a la mainada a un viatge imaginari ple de sorpreses i emocions. Petits i grans van quedar atrapats per la narrativa única i l’habilitat excepcional dels actors.

La regidora de participació, Clàudia Vilanova, va expressar la seva admiració per l’espectacle i va fer les següents declaracions: “Estem encantats de haver tingut a Cacauet Teatre a l’espai El Fil per aquesta inoblidable sessió de l’Hora del Conte. L’obra “Allà on viuen els monstres” ha ofert una experiència única, transportant-nos a un món màgic i captivant la imaginació dels infants.

Vilanova va destacar l’impacte que aquest tipus d’esdeveniments tenen per Sant Jaume de Llierca, fomentant la participació cultural i la connexió entre els nens i les nenes. “És fonamental oferir als més menuts oportunitats com aquesta per gaudir de la cultura i l’art en un entorn accessible com la nostra biblioteca. Estem compromesos a continuar proporcionant experiències enriquidores que estimulin la imaginació i la creativitat dels nostres ciutadans.”

L’Hora del Conte a la Biblioteca-Espai “El Fil” continua sent un èxit rotund, consolidant-se com una cita imprescindible per a les famílies i amants de la cultura a la del nostre poble.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de l’Hora del Conte