La 1a edició del Torneig La Cabra d’Or triumfa a Sant Jaume de Llierca

La 1a edició del Torneig La Cabra d’Or de Sant Jaume de Llierca ha estat un èxit rotund, malgrat la pluja que va caure a primera hora de la tarda. Lluny d’aturar l’esdeveniment, la pluja va aportar un ambient únic que va animar encara més els participants i els assistents. Només el sopar i el ball van haver de canviar d’ubicació, realitzant-se al Centre Cívic en comptes de l’exterior.

De 17 a 21 h, es van celebrar eln partitn de futbol de veterans que va enfrontar els equips de Sant Jaume, Montagut, Santjoanenc i Castellfollit. Els veterans van demostrar que encara tenen molt a oferir al camp, en una competició plena de moments emocionants. Com a bon amfitrió, Sant Jaume de Llierca va guanyar aquest primer campionat, amb el Santjoanenc en segona posició, seguit del Montagut i, finalment, el Castellfollit. Tot i la classificació, cal recordar que la diversió va ser la veritable guanyadora d’aquest torneig.

En paral•lel, la mainada va gaudir de valent amb els inflables i pintacares per a les Cabretes. Aquestes activitats infantils gratuïtes van proporcionar una jornada plena de diversió i color per als més petits, assegurant que tothom tingués un record inoblidable del torneig.

A partir de les 21 h, el Sopar a la Fresca es va traslladar al Centre Cívic. La combinació de torrada, botifarra i patates braves va ser irresistible, carregant d’energia a tots els assistents després de tanta diversió. El sopar va ser àmpliament elogiat per la seva qualitat i sabor. A les 22.30 h, el Centre Cívic es va omplir de ritme amb el grup LOV, que va fer vibrar la pista de ball. A partir de les 12 de la nit, un DJ en directe va mantenir l’ambient festiu, amb servei de bar disponible durant tot el dia.

Carles Farrás, regidor d’Esports, va fer una valoració molt positiva del torneig, destacant l’ambient familiar i esportiu que es va viure. “Estem molt contents amb la resposta de la gent i ja estem pensant en noves propostes per a l’any vinent. Volem convertir aquest torneig en la festa esportiva familiar de la comarca per donar la benvinguda a l’estiu,” va afirmar.

Per altra banda, Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca, va destacar el compromís del municipi amb l’esport. “Aquest torneig és una mostra clara de la nostra aposta per fomentar l’esport i la vida saludable al nostre municipi. La participació i l’entusiasme de tothom ha estat impressionant,” va concloure.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos del 1r Torneig de la Cabra d’Or