Visita a “Can Trincheria” d’un grup de dones de Sant Jaume: una jornada de descoberta i convivència

El passat divendres 20 d’octubre, un grup de sis dones de Sant Jaume de Llierca va tenir l’oportunitat de gaudir d’una enriquidora excursió a “Can Trincheria” a Olot.

Aquesta sortida, que va ser organitzada per l’espai El Fil de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca, va ser una ocasió de coneixement i descoberta per a aquest grup de dones, la majoria de les quals són usuàries assídues de la Sala Mateu de l’espai El Fil.

L’excursió va ser un èxit rotund, i va proporcionar una oportunitat per gaudir de la natura, l’art i la cultura que caracteritza la Garrotxa. “Can Trincheria,” un lloc emblemàtic de la comarca, va oferir als participants una visió única de la història i la bellesa de la zona.

Lluïsa Privat, regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca, va destacar la importància de les sortides com aquesta per la gent gran del poble i va fer les següents declaracions:

“Les sortides com la que vam viure el divendres passat són de vital importància per a les persones de la tercera edat. No només permeten descobrir i gaudir del nostre entorn natural i cultural, sinó que també fomenten la convivència, l’aprenentatge i el benestar. És fonamental que continuem oferint oportunitats com aquesta per als nostres veïns i veïnes de més edat, ja que enriqueixen les seves vides i mantenen viva la connexió amb el seu poble i el seu patrimoni.”

Aquesta visita a “Can Trincheria” és només un exemple del compromís de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca amb la millora de la qualitat de vida i el benestar dels seus veïns i veïnes, especialment els més grans. L’ajuntament espera continuar organitzant activitats similars en el futur per seguir fomentant l’aprenentatge i la convivència al poble.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la Visita a “Can Trincheria”