Els joves de Sant Jaume es converteixen en DJ’s

El Taller de DJ que va tenir lloc el passat divendres 20 d’octubre a Sant Jaume de Llierca ha estat tot un èxit, amb la participació entusiasta d’uns deu joves del poble. L’activitat, organitzada per la Biblioteca espai El Fil, va oferir als participants una oportunitat única d’endinsar-se en el món del disc jockey i d’aprendre els conceptes bàsics necessaris per a aquesta professió.

Durant el taller, els joves van tenir l’oportunitat de rebre una petita formació sobre les funcions i responsabilitats d’un DJ, així com l’oportunitat de conèixer més detalladament l’equipament i els elements essencials que fan servir en la seva feina.

Els participants van aprendre sobre les taules de so, altaveus i l’ús de programes bàsics de DJ en un portàtil.

Una de les parts més destacables del taller va ser la pràctica. Els joves van poder interactuar directament amb l’equip i les eines que fan servir els DJs professionals, permetent-los explorar i adquirir habilitats pràctiques en el món de la música i l’entreteniment.

A més, els participants van aprofitar l’oportunitat per fer preguntes i resoldre dubtes que tenien sobre la professió del DJ, des de tècniques de barrejar cançons fins a la gestió de l’audiència i la importància de crear una atmosfera única.

La valoració del taller per part dels participants és molt positiva. Tant per la participació activa com per la satisfacció que van expressar, aquest taller ha estat una oportunitat enriquidora per a tots els qui van assistir. Els joves van sortir del taller amb un coneixement més profund de la professió de DJ i, amb esperança, molts d’ells consideraran l’opció de seguir desenvolupant les seves habilitats en aquest camp.

Clàudia Vilanova, regidora de joventut ha manifestat “Des de l’ajuntament volem donar les gràcies als participants i als col·laboradors per fer que aquesta activitat fos un èxit rotund. Estem compromesos a continuar oferint oportunitats educatives i formatives al nostre poble i esperem veure més tallers i esdeveniments per als joves de Sant Jaume de Llierca”.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos del Taller de DJ