Veïnes de Sant Jaume exposen a la 13a Exposició de Dones Artistes de la Garrotxa

El passat 5 d’abril a les 19.30h, les galeries de l’ajuntament de Sant Jaume de Llierca van acollir amb gran èxit la 13a Exposició de Dones Artistes de la Garrotxa. L’esdeveniment va comptar amb una notable participació de públic, demostrant un suport massiu a les artistes locals i a la promoció de la cultura.

La mostra va presentar les creacions de sis talentoses artistes del nostre poble a més de nombroses artistes garrotxines, que van captivar l’atenció dels assistents amb la seva diversitat de tècniques i temàtiques.

Destacant l’acte inaugural, la presència destacada de la reconeguda escultora olotina Rosa Serra, amb un prestigi internacional, va engrandir encara més l’ocasió, posant de manifest l’excel·lència de les artistes de la nostra comunitat.

Imma Ras, en representació de l’Associació de Dones de la Garrotxa, va expressar el seu agraïment a l’ajuntament per cedir l’espai per a l’exposició, així com a les dones artistes per la seva contribució en omplir l’espai amb el seu talent i creativitat.

Seguidament, Lourdes Barris, regidora de cultura, va destacar la importància de reconèixer el paper de les dones en l’àmbit de l’art, subratllant la seva influència i contribució a la riquesa cultural de la regió.

Per finalitzar l’acte inaugural, Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca, va expressar el seu reconeixement a tots els participants i va elogiar l’Associació Alba per posar en valor la figura femenina en tots els aspectes, assegurant-los que sempre tindran les portes obertes del poble per a qualsevol futur esdeveniment que vulguin organitzar.

Les obres exposades es podran admirar fins al 27 d’abril, convidant a tots els interessats a gaudir d’aquesta mostra única de talent femení local.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la inauguració en la 13a Exposició de Dones Artistes de la Garrotxa