Sant Jaume de Llierca, poble solidari en donacions de sang

“Sant Jaume de Llierca, poble solidari en donacions de sang”, amb aquest eslògan es consolida la donació de sang d’aquest dimecres 22 de juny on han passat 44 donants.

El Banc de Sang i Teixits en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca agraeix la participació dels 44 donants que van fer la donació de sang aquest dimecres 22 de juny a la unitat mòbil instal·lada al Centre Cívic del poble.

Del total de donants, 39 van poder fer-ho, 5 foren oferiments, 2 van ser donants per primera vegades i també hi hagué 1 donant de Redmo.

“Cal agrair l’esforç dels donants, Banc de Sang, Associació de Donants de Sang de Girona, Federació Catalana de Donants de Sang, i especialment als joves de l’espai El Fil que han dissenyat uns fantàstics punts de llibre per a regalar a tots els donants”, expliquen els membres de l’organització.

És molt important anar a donar sang ja que després de la crisi sanitària cal que els quiròfans i centres hospitalaris estiguin plens de reserves” comenta Lluïsa Privat, regidora de l’Ajuntament de Sant Jaume. “Volem que Sant Jaume encara sigui més solidari amb les donacions de sang” afegeix Privat.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la Donació de Sang