A Sant Jaume tenim els comptes clars!!!

Amb aquesta iniciativa l’ajuntament de Sant Jaume de Llierca ha enviat a totes les cases un díptic informatiu per explicar els pressupostos del 2021 i, també, l’explicació d’on s’han destinat els diners de les activitats que no s’han pogut realitzar degut al covid19

Aquest any 2021 l’Ajuntament ha publicat i repartit pels domicilis del municipi un tríptic informant de les dades bàsiques del pressupost municipal 2021 en una banda i l’explicació d’on s’han destinat els diners de les activitats que no s’han pogut realitzar degut al covid19 en l’altre.

L’equip de govern de l’ajuntament de Sant Jaume de Llierca continua així amb el seu compromís de traslladar al conjunt de veïns i veïnes de pobles l’explicació del pressupostos, en un exercici de transparència necessari. El document fa referència de quines són les fons d’ingressos, així com la destinació de les despeses detallada.

Jordi Cargol, alcalde de municipi, “Els diners de l’ajuntament són els diners de tots els veïns i veïnes del poble. És el nostre deure explicar on s’han gastat els diners de la festa major i d’altres activitats que s’han hagut de suspendre per culpa de la covid-19”. Amb aquesta iniciativa ens volem apropar al ciutadà, en un acte de transparència per explica quina és la realitat econòmica de la corporació municipal, i quines són les prioritats d’inversió”.