L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca crea la nova Àrea Circular La Brutau

L’ajuntament de Sant Jaume de Llierca posarà en funcionament el proper mes de gener l’àrea circular La Brutau. Aquesta nova àrea té com objectiu dirigir i coordinar les accions relacionades en l’impuls de transformació de l’actual finca de La Brutau i dependrà directament de presidència.

El passat mes de maig, en un acte organitzat als exteriors de la fàbrica i davant un col·lectiu d’empresaris i de personalitats d’institucions públiques, Jordi Cargol, alcalde del municipi, va explicar aquesta nova voluntat de transformació a través de la presentació del documental – Observant la Fàbrica, filar el Passat per teixir el futur.

Segons Cargol, “el nou espai de treball es circumscriurà en la direcció i coordinació de les accions que han de permetre transformar l’actual finca La Brutau, en un futur Observatori del Benestar”.

Daniel Fuentes serà el responsable de dirigir la nova àrea. Fuentes té dos reptes important, per una banda la creació d’un òrgan oficial de caràcter públic privat, que gestioni la materialització del futur Observatori del Benestar i, per l’altra, la concreció d’una memòria amb valor holístic i estratègic, on es desenvolupi el marc conceptual i econòmic i es redacti el disseny d’usos.

La creació de la nova àrea circular La Brutau és fruit d’una planificació duta a terme de fa mesos, per tal de fer-la coincidir amb la compra de la finca, per part del consistori, prevista per aquest final d’any.

Segons Cargol, “la incorporació de Daniel Fuentes en el projecte permetrà canalitzar els objectius i accions previstes a curt termini i, establir les bases per les accions futures amb les quals ja s’està treballant”.