Gràcies entitats, associacions i comissions de Sant Jaume!

En aquest moments de trasbals del nostre dia a dia degut a l’emergència sanitària del Coronavirus l’ajuntament de Sant Jaume de Llierca vol donar les gràcies a totes les entitats, associacions i comissions del poble que aquest any heu hagut de fer un pas enrere en la realització de la vostra activitat nadalenca.

Sant Jaume de Llierca és un municipi afortunat perquè compta amb moltes entitats, associacions i comissions que treballen per fer un poble millor, demostrant que amb el petit esforç d’uns quants, podem fer la vida més fàcil a moltes altres persones. Ara més que mai s’ha demostrat que tots fem poble!

Sense cap mena de dubte, les entitats, associacions i comissions de Sant Jaume de Llierca representeu el millor esperit del nostre poble, i és per aquest motiu que en sou un exemple i un orgull.

Tots vosaltres heu actuat amb responsabilitat i esperança, junts i units per aconseguir vèncer les dificultats i sortir reforçats d’aquesta situació.

Sempre dic que “Som un poble que treu el millor de si mateix en situacions excepcionals com la que vivim. Així se’ns veu i així hem de continuar endavant, demostrant la nostra fortalesa com a poble i actuant amb seny i responsabilitat en benefici de la salut de tots nosaltres.”

Tot anirà bé. Molts ànims! Una abraçada ben fort i cuideu-vos molt!

Molt bones festes!

 

Jordi Cargol i Cros 

Alcalde de Sant Jaume de Llierca