La faràndula de Sant Jaume de Llierca participa amb gran èxit a la trobada gegantera de la Vall d’en Bas

La faràndula de Sant Jaume de Llierca, coneguda per la seva gran tradició en la cultura popular catalana, va participar el passat diumenge a la trobada gegantera de la Vall d’en Bas. L’esdeveniment, que va tenir lloc els dies 15 i 16 d’abril, va reunir a les moltíssimes colles de gegants i capgrossos de totes les comarques gironines.

La faràndula de Sant Jaume de Llierca va destacar per la seva gran simpatia i la seva espectacularitat en el ball dels gegants. La seva participació va ser molt aplaudida per tots els assistents, que van gaudir d’un espectacle inoblidable.

El grup ha demostrat la seva gran qualitat i professionalitat, i ha aconseguit deixar empremta en aquest esdeveniment tan important per a la cultura popular catalana.

Segons Lourdes Barris, regidora de cultura “Estem molt emocionats de poder participar a la trobada gegantera de la Vall d’en Bas amb la faràndula de Sant Jaume de Llierca. És un esdeveniment important per a la cultura popular catalana i és un honor per a nosaltres formar part d’ell.”

Els membres de la faràndula de Sant Jaume de Llierca s’han sentit orgullosos de la seva participació a la trobada gegantera de la Vall d’en Bas, i agraeixen a totes les persones que han fet possible aquesta magnífica experiència.

Jordi Cargol, alcalde del municipi ha agraït a tots els membres de la faràndula de Sant Jaume de Llierca per la seva dedicació i esforç en els assajos i preparatius per a aquesta trobada gegantera. “També cal donar les gràcies a totes les persones que han fet possible la nostra participació en aquesta trobada gegantera.” ha afegit Cargol.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la Trobada Gegantera de la Vall d’en Bas