La donació més intrageneracional és a Sant Jaume de Llierca

El passat 4 de juny de 2024 es va dur a terme una jornada de donació de sang a Sant Jaume de Llierca que va resultar en un gran èxit, demostrant un cop més la solidaritat i compromís del nostre poble.

La campanya va comptar amb un total de 40 donants, dels quals 4 van ser oferiments, 2 donants de primera vegada, 3 donants de plasma i 33 donants de sang. Volem expressar el nostre agraïment més profund a tots els donants que van participar i a totes les persones i entitats que van fer possible aquesta jornada. Especialment, volem donar les gràcies al Banc de Sang, a l’Associació de Donants de Sang de Girona, a la Federació Catalana de Donants de Sang, a l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca, i als alumnes de 5è de Cicle Superior de l’Escola Les Escomes i a la Teresa i família.

Clàudia Vilanova, regidora de participació, va destacar la importància d’aquestes jornades com a esdeveniments intrageneracionals, afirmant: “La donació de sang és una veritable festa intrageneracional. Enguany, els alumnes de 5è de Cicle Superior de l’Escola Les Escomes van col·laborar durant tota la jornada, aprenent de primera mà la importància de les donacions de sang i plasma. Aquesta experiència és fonamental perquè, quan siguin grans i puguin ser donants, estiguin motivats a realitzar aquest gest solidari. Aquest tipus d’iniciatives ajuden a crear una consciència social des de ben joves, assegurant així que Sant Jaume de Llierca continuï sent un poble solidari en donacions de sang i plasma.”

El nostre eslògan “Sant Jaume de Llierca, poble solidari en donacions de sang i plasma” pren vida gràcies a l’esforç col·lectiu de tots els que s’involucren. Per això, reiterem el nostre més sincer agraïment a tots els que han participat i ajudat a fer possible aquesta jornada.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la Donació de Sang