Hereu i pubilla de Sant Jaume de Llierca, moltes gràcies!

Celebrem l’exemplar participació dels representants de Sant Jaume de Llierca, la pubilla Ariadna Pujadas i l’hereu en Lluís Bosch, a l’elecció de la Pubilla i Hereu de la Garrotxa 2023. Aquesta destacada parella va portar amb honor l’esperit i la tradició de Sant Jaume de Llierca a aquest prestigiós esdeveniment.

Tot i que el veredicte final ha reconegut altres participants, volem expressar el nostre sincer reconeixement a Ariadna i en Lluís per la seva dedicació i la seva representació exemplar de Sant Jaume de Llierca. La seva participació ha estat un testimoni viu de la riquesa cultural i la bellesa del nostre poble.

La Pubilla de la Garrotxa 2023 ha estat concedida a Berta Montoro Colomer de Joanetes, i l’Hereu de la Garrotxa 2023 ha estat atorgat a Aleix Masoliver Serrat d’El Mallol. Felicitem cordialment als guanyadors per aquesta distinció ben merescuda.

Per destacar la importància d’aquesta tradició, Lourdes Barris, regidora de cultura de Sant Jaume de Llierca, ha emès les següents declaracions:

“La participació d’Ariadna i en Lluís en l’elecció de la Pubilla i Hereu de la Garrotxa ha estat un moment molt bonic per a Sant Jaume de Llierca. Tot i no haver obtingut el títol, la seva contribució ha estat fonamental per mantenir viva la flama de la nostra història i la nostra cultura local. Aquests esdeveniments no només celebren la joventut i l’esperit de poble, sinó que també actuen com a guardians de la nostra identitat. Continuarem treballant junts per preservar les nostres tradicions i arrels.”

Felicitats als participants de Sant Jaume de Llierca per aquesta experiència única i significativa, i esperem amb il·lusió veure com la tradició continua florint al nostre poble.

 Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de l’elecció de l’hereu i la pubilla de la Garrotxa 2023