Emotiu comiat a l’Autoservei Vila “Can Federico”

Aquest passat 29 de juny, el poble de Sant Jaume de Llierca va acomiadar amb emoció i nostàlgia l’Autoservei Vila, conegut afectuosament com “Can Federico”. Després de tota una vida darrera el taulell, la Montse de Can Federico va baixar la persiana de la seva botiga de queviures, una de les més conegudes i estimades del municipi.

L’acte de comiat va reunir veïns i amics que van voler homenatjar la Montse i la seva família per la dedicació i el servei constant que han ofert durant tants anys. Entre els assistents, es trobaven els regidors  Carles Farràs i Pere Roca, que van voler destacar la importància del petit comerç en el teixit social i econòmic dels pobles.

En les seves declaracions, el regidor Carles Farràs de Comerç i Promoció Municipal va dir: “El tancament de l’Autoservei Vila és un moment molt emotiu per a tots nosaltres. La Montse de Can Federico no només ha estat una comerciant, sinó també un punt de trobada, un lloc on es compartien històries i somriures. Els petits comerços són l’ànima dels nostres pobles, són els que donen vida i cohesió del nostre poble. Sense ells, perdem una part essencial de la nostra identitat.”

El comiat va estar ple de moments emotius, amb paraules d’agraïment i records compartits. Els veïns van voler expressar el seu afecte amb petits detalls i homenatges, recordant les moltes vegades que la Montse els ha atès amb un somriure i una paraula amable.

La jornada va finalitzar amb un brindis per tot el que l’Autoservei Vila ha significat per a Sant Jaume de Llierca, un lloc que sempre serà recordat amb afecte i gratitud.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos del comiat a l’Autoservei Vila “Can Federico”