4a edició del Mercat d’Antiguitats i Col·leccionisme

El Mercat d’antiguitats i col·leccionisme de Sant Jaume de Llierca està a punt de celebrar la seva 4a edició. Aquest esdeveniment cultural i turístic, que tindrà lloc el proper diumenge 7 de maig, s’ha consolidat com a una cita obligada per a col·leccionistes, antiquaris i amants de les antiguitats.

L’alcalde de Sant Jaume de Llierca, Jordi Cargol, ha manifestat la seva satisfacció per la consolidació del mercat en la comarca de la Garrotxa: “El mercat d’antiguitats és una gran oportunitat per als veïns i visitants per descobrir objectes únics i especials que formen part de la història del nostre territori. A més, és una manera de donar a conèixer el patrimoni cultural del nostre poble i de la comarca”.

Els visitants i possibles compradors hi trobaran mobles antics i d’època, eines de pagès i de bosc, utillatges de la casa i estris de cuina de l’àvia, llibres i discos de vinil,…etc. A més de minerals, segells, postals i monedes de col·lecció.

El mercat obrirà les seves portes a les 9:00 del matí i es clourà a les 15:00 hores.

No us perdeu aquesta cita imprescindible per als amants de les antiguitats i la cultura de la Garrotxa. Us esperem al Mercat d’antiguitats i col·leccionisme de Sant Jaume de Llierca!

Cal comentar que també hi ha un gran espai d’aparcament gratuït pels visitants.