SERVEI DE TAXI 24 HORES

taxitour

El Servei de taxi funciona les 24 hores del dia i, a més de donar l’opció de comunicar als veïns amb altres pobles de la comarca (distàncies curtes), també fa el servei de taxi normal que es pot trobar en qualsevol municipi (distàncies mitjanes i llargues).

Els usuaris, tenen a la seva disposició dos vehicles: tots dos de vuit places més el conductor, un dels quals a més també està adaptat per oferir els seus serveis a persones amb problemes de mobilitat reduïda.
Per tal de poder utilitzar el servei (les 24 hores del dia), cal trucar a TAXI TOUR al telèfon 699737301. Si és necessari l’ús del servei del vehicle adaptat per a minusvàlids s’ha d’especificar en fer la sol·licitud. Sempre que sigui possible la recollida es farà dirigint-se a la parada de taxis del Carrer Major.

Tot i que aquest servei està pensat per a tots els usuaris s’espera que tingui una especial acceptació entre les franges d’edat més baixes i les més altes: per poder sortir en colla els caps de setmana, anar a la consulta mèdica a Olot, acostar-se a Girona per fer quatre compres, o anar d’un poble a un altre de la Vall del Llierca.